Yüksek Lisans Yazılı ve Doktora Bilimsel Değerlendirme Sınavları Yer ve Saatleri

Yüksek Lisans Yazılı Ve Doktora Bilimsel Değerlendirme Sınavları Yer ve Saatleri

• Yüksek Lisans Yazılı Ve Doktora Bilimsel Değerlendirme ve Bilim sınavları ilgili anabilim dalı /anasanat dalı başkanlıklarında (yani fakültelerde) yapılacaktır.
  • İslam Ekonomisi ve Finansı Bilim sınavı Sosyal Bilimler Enstitüsünde yapılacaktır.
  • Temel İslam Bilimleri , İslam Tarihi ve Sanatları, Felsefe ve Din Bilimleri yazılı ve bilim sınavları İlahiyat Fakülktesi'nde (Ozanlar) yapılacaktır.
  • Ortadoğu Çalışmaları yazılı ve bilim sınavları Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nde yapılacaktır.
  • Kültürel Çalışmalar yazılı sınavı Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır.

Yüksek Lisans Yazılı Ve Doktora Bilimsel Değerlendirme Sınav Programı (sınav yer ve saatleri) ektedir.