2023-2024 Güz Yarıyılı Mazeretli Derse Yazılma ve Kayıt Yenileme Duyurusu

2023-2024 GÜZ YARIYILI MAZERETLİ DERSE YAZILMA VE KAYIT YENİLEME DUYURUSU

Derse yazılma işleminin tamamlanmamasıÖğrenci Katkı Payının Yatırılmaması veya hiç Derse Yazılma İşleminin Yapılmaması durumunda Mazeretli Derse Yazılma ve Kayıt Yenileme işlemleri  30 Eylül - 01 Ekim 2023 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapılacaktır.

2023-2024 Güz  yarıyılı mazeretli derse yazılma duyurusu ekte sunulmuştur.

Derse yazılma işlemi yapmadan önce ekte yer alan mazeretli derse yazılma duyurusunu ve önemli bilgilendirmeleri okumanız önemle rica olunur.

Ders plan programları için TIKLAYINIZ.

*Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri;  Akademik Takvimde Belirtilen derse yazılmaların son gününe (dahil) kadar, https://odeme.sakarya.edu.tr adresinden BÜTÜN BANKALARIN KREDİ KARTI ve BANKA KARTIYLA (SANAL POS) YAPILABİLECEĞİ GİBİ, AKBANK'ın Bütün Şube Veznelerinden, Akbank İnternet Bankacılığından TC KİMLİK NUMARASI ile yapılabilir.

BİLİMSEL HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ NOT: Bilimsel Hazırlık programına tabii öğrencilerimizin derse yazılma işlemleri 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Enstitü tarafından yapılacaktır.