2015-2016 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

2015-2016 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

2015-2016 Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı ekli dosyalarda bulunmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına Bahar Döneminde öğrenci alımı için Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığından izin talebinde bulunulmuştur.YÖK tarafından izin verilmediği takdirde internet hizmeti olarak alınan başvuru ücreti ve kayıt yaptıran öğrencilere harç ücreti olan 1750 TL IBAN numaralarına talep etmeksizin iade edilecektir ve kayıtları silinecektir. IBAN numaraları başvuran öğrencinin TC Kimlik numarası ile eşleşmesi gerekmektedir. Aksi durumda ödeme yapılamayacaktır.

Öğrencinin ön başvuru esnasında yazacağı IBAN numarası öğrencinin kendi adına açılmış bir hesaba ait olmalıdır.İade yapıldığı esnada IBAN numaraları başvuran öğrencinin TC Kimlik numarası ile eşleşmemesi durumunda para iadesi yapılamamaktadır.

NOT: Tezli Yüksek Lisans ve doktora programları için YÖK'ten izin alınmadığından dolayı yukarıdaki açıklama yalnızca uzaktan eğitim  programlarına başvuran öğrencileri kapsamaktadır.