Proje Hazırlama Eğitimi

Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Eğitim bilimleri enstitüsü Koordinatörlüğünde yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik proje hazırlama eğitimi düzenlenecektir.

Bu eğitim kapsamında dış kaynaklı projeler destekleri hakkında bilgiler sunulması amaçlanmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda TÜBİTAK projeleri ile ilgili süreçler konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.

Eğitim kapsamında aşağıdaki konularda bilgiler verilecektir.

1. Ulusal Ar-Ge ve DİBED Proje Destekleri

2. Proje Fikri bulma

3. Proje Hazırlamada Dikkat Edilecek Noktalar

4. Proje Önerisi Hazırlama

5. Proje dokümanı Hazırlama

6. Yazılan projelere yönelik Workshop

Bu eğitimin toplam 5 hafta sürmesi planlanmaktadır. Eğitimin ilk haftasında ulusal proje desteklerinin tanıtılması, ikinci haftasında proje fikri bulma ve fikri olgunlaştırma, üçüncü ve dördüncü hafta proje önerisi ve doküman hazırlamaya yönelik eğitimler verilecektir. 4 haftalık süreçte eğitime katılanların hazırlayacağı proje dokümanları son hafta yapılacak workshoplarla revize edilmesi sağlanacaktır.

Eğitim 4 Aralık'ta başlayacak olup haftada "Cuma" günleri yapılacaktır.

Eğitmen: Doç. Dr. Mehmet Barış HORZUM (Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi)

Ders Yeri: Sosyal Bilimler Enstitüsü

Ders Zamanı: Cuma Saat 17.00-19.00