Cem Onur Taşkeser'in Dikkatine

CEM ONUR TAŞKESER'İN DİKKATİNE

07 07.2015 Tarihli dilekçe incelenmiş oup, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz İktisat EABD yüksek lisans öğrenci alımı sınavında başarılı olarak kayıt hakkı kazanan  Cem Onur TAŞKESER&rsquo in 4’lük sisteme göre mezun olduğundan; adayın ön başvuru sistemindeki bilgi giriş sayfasındaki 1. maddede belirtilen  Lisans ve/veya Yüksek Lisans Mezuniyet Notunuzu mezun olduğunuz/olacağınız üniversitedeki not sistemine göre giriniz. Kesin kayıt işlemlerinde sizden istenecek not durum belgesinde yer alan not sistemi ile online başvuruda verdiğiniz bilgiler aynı olmalıdır. Aksi durumda başvurunuz iptal edilecektir.  h uuml;kmü uyarınca ön başvuru aşamasında 100’lük sistem üzerinden girdiği mezuniyet not ortalamasına göre kaydının alınması talebinin 4’lük sisteme göre mezun olan öğrencinin 4’lük sisteme göre ön başvuruda bulunması gerektiğinden talebi uygun görülmemiştir.