“doktora Öğrencilerimize Yönelik Uygulamalı Proje Eğitimi Başlıyor”

“Doktora Öğrencilerimize Yönelik Uygulamalı Proje Eğitimi Başlıyor”

15 Nisan – 13 Mayıs 2015 tarihleri arası doktora öğrencilerimize yönelik 10 saatlik yoğunlaştırılmış uygulamalı proje yazma eğitimi düzenlenecektir. Yakın zamanda alınan Senato Kararı ile 01.01.2015 tarihine kadar yeterliliğini henüz vermemiş olan doktora öğrencilerinden geçerli olmak üzere doktora mezuniyet koşuluna “dış kaynaklı bir proje başvurusunda görev almış olmak” hükmü ilave edilmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizin bu kriteri sağlayabilmelerine destek amaçlı 15 Nisan 2015 tarihinde başlayacak olan uygulamalı proje yazma eğitimi planlanmıştır. AdapTTO ve Fen Bilimleri Enstitüsü uzmanlarınca verilecek proje yazma eğitimine katılmak isteyen doktora öğrencilerimizin ekli formu doldurarak 15 Nisan 2015 saat 14.30`da Fen Bilimleri Enstitüsü 403`nolu salonda hazır bulunmaları önemle rica olunur. (Eğitim gün ve saatleri ekli formda verilmiştir.)