2014-2015 Güz Yarıyılında Mezun Olan Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine!

2014-2015 GÜZ YARIYILINDA MEZUN OLAN TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

31/01/2015 tarihli Proje Savunma Yeterlik sınavından başarılı olarak geçen ve mezuniyet şartını sağlayan Uzaktan Eğitim ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup, diplomaları hazırlanmıştır. Diploma almaya gelecek öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken evraklar ve dikkat etmesi gereken hususlar aşağıdaki gibidir;

-Proje CD'si getirilecek.

-Öğrenci Kimlik Kartı getirilecek. (kimlik kartı kaybolan/çalınan öğrenciler ya polis tutanağı ile ya da gazete ilanı ile gelmelidirler)

-Öğrenci, Diplomasını bizzat kendi gelip almalıdır. Diğer bir şekilde alabilmesi için öğrencinin adına vekaletname ile bir başkası da alabilir.

NOT: Diploma almak için gelecek öğrenciler HAFTA İÇİ MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE (08:30-12:30 / 13:30-16:30) gelmeleri gerekmektedir.