Resim Ana Sanat Dalına Öyp Yoluyla Atanan Araştırma Görevlilerinin 2014-2015 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Duyurusu

Resim Ana Sanat Dalına ÖYP Yoluyla Atanan Araştırma Görevlilerinin 2014-2015 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Duyurusu

Başvurular 16-18 Şubat 2015 tarihlerinde Sosyal Bilimler Enstitüsüne yapılacaktır.

Başvuru dilekçesinin yanında aşağıdaki evraklar başvuru sırasında getirilecektir.

1-Bir üniversitede kadrolu ÖYP araştırma görevlisi olduğunu gösteren resmi belge.

2-Diploma ya da Geçici Mezuniyet Belgesi.

3-Transkript.

5-2 adet fotoğraf.

Not: Mülakat 20 Şubat 2015 tarihinde saat 13:30 de Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleşecektir. Mülakat sınavına girmeye hak kazananların listesi 19 Şubat 2015 tarihinde Enstitümüz sayfasında ilan edilecektir.

Not: Yabancı dil koşulunu sağlamayanlar başvuruda bulunamazlar. Belgelerin asılları ile birlikte 1’er adet fotokopisi alınacaktır.