Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları Bütünleme Sınavı Dersler, Salonlar ve Sıralar

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları BÜTÜNLEME Sınavı Dersler, Salonlar ve Sıralar

Bütünleme Sınavları oturum listeleri ektedir. Listede ismi çıkmamış yada hata yapılmış öğrencilerimiz kadiry@sakarya.edu.tr adresine mail ile hatalı durumu bildirebilirler. Bütünleme Sınavları İşletme Fakültesi A Blokta yapılacaktır. Sabah oturumları 10:00'da başlayacak ve 13:00'da bitecektir. Öğleden sonra oturumları 14:00'da başlayacak ve 15:00'da bitecektir. Öğrencilerimiz için Öğrenci yemekhanesinde öğlen yemeği çıkacaktır. Dikkat: Ortadoğu Çalışmaları programı sınavları ve Uluslararası ilişkiler programı 2. oturum sınavı Sosyal Bilimler Enstitüsü Binası 2. katta yer alan SBE 114 nolu sınıfta yapılacaktır.