Tez Aşamasında Olan Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerin Dikkatine

ENSTİTÜ YÖNETİM KURULUNUN 14.11.2013 TARİHLİ VE 551 SAYILI KARARIN 19. MADDESİ AŞAĞIDADIR.
19- Tez aşamasındaki öğrencilerin kayıt yenileme, tez teslimi ve tez izleme sınavlarının yapılması konusu görüşmeye açıldı.
       Yapılan görüşmeler sonunda; tez aşamasındaki yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin kayıt yenileme işlemleri, Akademik Takvimdeki derse yazılma döneminde “Uzmanlık Alan Dersi”ne yazılarak gerçekleşmektedir. Kayıt yenilemeyen tez aşamasındaki öğrencilerin ilgili dönem sonunda tez teslimi yapamayacaklarına; tez aşamasındaki doktora öğrencilerinin kayıt yenilemedikleri dönemlerde tez öneri ve tez izleme sınavlarına katılamayacaklarına ve başarısız sayılmamalarına, kayıt yenileyip tez öneri ve tez izleme sınavları yapmayan öğrencilerin ise ilgili dönemde başarısız sayılmalarına oy birliği ile karar verildi.