Kayıt Dondurma Talebinde Bulunan Öğrencilerin Dikkatine

KAYIT DONDURMA TALEBİNDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

31.01.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından alınan Kayıt Dondurma Kararı gereğİ;

1)Tez aşamasındaki öğrenciler için süreç öğrencinin talebi ile başlamakta olup, talepler öğrencinin danışmanına e-mail yolu ile iletilmektedir. Danışman hocanın görüşünün Enstitüye bildirilmesi ile birlikte öğrencinin talebi belirli aralıklarla Üniversite Yönetim kurulunda görüşülmektedir. Üniversite Yönetim Kurulundan gelen kararlar web sayfamızda yayınlanmaktadır.

07.05.2020 tarih ve 667 sayılı Üniversite Yönetim Kurulunda alınan karar gereği kayıt dondurma işlemi gerçekleşen tez aşamasındaki öğrenci listesi ektedir.

2) Ders aşamasındaki öğrencilerimizin kayıt dondurma kararları belirli aralıklarla Enstitü Yönetim Kurulunda görüşülmekte olup, yine web sayfamızda (Kurul Kararları- Enstitü Yönetim Kurulu kararları) ilan edilmektedir.