2019-2020 Bahar Yarıyılında Proje Teslim Edecek Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

2019-2020 BAHAR YARIYILINDA PROJE TESLİM EDECEK TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2019-2020 BAHAR YARIYILINDA PROJE TESLİM EDECEK

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2019 - 2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında PROJE dersine yazılan ve proje konusunu belirleyerek çalışmasını tamamlayan öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurulu Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 11. Maddesinin 2. bendi uyarınca Proje Savunma Sınavı yapılmayacaktır.

2019-2020 Bahar Yarıyılında proje dersine yazılan tezsiz yüksek lisans (uzaktan ve II. öğretim) öğrencilerinin projelerini 18-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında danışman öğretim üyelerine e-mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Proje savunma sınavı yapılmayacak olup, başarı değerlendirmesi danışman öğretim üyesi tarafından dosya üzerinden gerçekleştirilecektir.

NOT: Mezun olan öğrencilerin Enstitüye diploma almaya gelirken bir adet proje CD sini getirmeleri gerekmektedir.