Ana Sayfa
Duyurular
2019-2020 Bahar Yarıyılı Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

2019-2020 BAHAR YARIYILI MAZERETLİ DERSE YAZILMA DUYURUSU

2019-2020 BAHAR YARIYILI MAZERTLİ DERS KAYITLARI

Derse yazılma işlemini SABİS sistemi üzerinden gerçekleştiremeyen öğrenciler derse yazılma işlemlerini aşağıdaki bilgilendirmeye göre 14 Şubat saat 17:00’a kadar gerçekleştirebilirler.

  1. Ders aşamasında olan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup açılan açılmayan ders listesinden sadece açılan dersleri yazarak danışman öğretim üyesine imzalattıktan sonra Enstitüye teslim edebilirler.
  2. Tez aşamasında olan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri (sadece uzmanlık alan dersine yazılacaklar) ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup imzalı bir şekilde sbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile gönderebilirler.
  3. Tezsiz yüksek lisans öğrencileri ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup açılan açılmayan ders listesinden sadece açılan dersleri yazarak imzalı bir şekilde sbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile gönderebilirler.
  4. Sadece seminer dersini ekleyememiş olan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup imzalı bir şekilde sbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile gönderebilirler.

                     AÇILAN AÇILMAYAN DERS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

NOT1: BİR DÖNEMDE EN ÇOK 40 AKTS DERS SEÇEBİLİRSİNİZ. (SEMİNER VE PROJE DERSLERİ HARİÇ)

NOT2:KATKI PAYI ÖDEMESİ GEREKEN ÖĞRENCİLERİN KATKI PAYLARINI ÖDEDİKTEN SONRA MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNU GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.