Tez Teslim Eden Öğrencilerin Dikkatine

TEZ TESLİM EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

14.05.2019 tarihinde yapılan Enstitü Yönetim Kurulu gündeminin yoğun olması nedeniyle tezini 7 mayıs ve sonrasında teslim eden tezli yüksek lisans öğrencilerin tez savunma sınav jürileri oluşturulamamıştır.

Tez savunma sınav jürileri 21 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak Enstitü Yönetim Kurulu toplantısında belirlenecektir. Tez savunma sınav tarihi 28 Mayıs ve daha öncesi için belirlenen öğrencilerin sınav tarihinin yeniden düzenlenerek Enstitüye bildirmesi gerekmektedir.

Tez savunma sınav jürisi 21 Mayıs 2019 tarihinde belirlenecek öğrencilerin tez savunma sınavına en erken 29 mayıs en geç 21 haziran tarihinde girmeleri gerekmektedir. Sınav tarihi belirlenirken bu hususun göz önünde bulundurulması önem arz etmektedir.