2017-2018 Bahar Yy Proje Teslim Edecek Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 BAHAR YY PROJE TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Projeler fiziki olarak gönderilmeyip mail olarak gönderilecektir.

13/05/2017 tarihine kadar danışman öğretim üyesine ve mtekle@sakarya.edu.tr  adresine mail ortamında tek bir dosya ve PDF formatında olacak şekilde mail atmaları gerekmektedir.

Projesini mail ortamında göndermeyen öğrenciler proje savunma sınavına giremeyecektir.

Bu işlem öğrencilerin jüri üyelerinin belirlenmesi için yapılmaktadır.

Jüri üyelerinin belirlendiği duyuru 17/05/2018 tarihinde web sayfamızda yayınlanacaktır.

Mail de yalnızca;

-Öğrenci Ad Soyad

-Öğrenci No

-Bölüm

-Danışman Öğretim Üyesi

-Ekli dosyada proje ödevi

yer alacaktır.

Proje sınavları seçimlerden dolayı 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacaktır.

Öğrenciler pdf formatındaki projelerini mtekle@sakarya.edu.tr adresi dışındaki mail adreslerine göndermeleri halindeki mailleri kabul edilmeyecektir.

İşletme II. Öğretim, İşletme Uzaktan Eğitim, Sağlık Yönetimi II. Öğretim, Uluslararası Ticaret II. Öğretim öğrencileri artık işlemlerini İşletme Enstitüsü'nden yapacaklardır. Proje teslimi ile ilgili bilgilendirme için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerin proje savunma sınavına gelirken yanlarında 3 adet spiral cilt halinde projelerini getirmeleri gerekmektedir.