2015-2016 Güz Yarıyılı Açılan Açılmayan Ders Listesi

2015-2016 GÜZ YARIYILI AÇILAN AÇILMAYAN DERS LİSTESİ

Tezli Yüksek Lisans, Doktora, II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkat Etmesi Gerekenler

1-Ders seçimi yapmamış Tezli Yüksek Lisans, Doktora ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNU doldurup danışman öğretim üyesine imzalatarak enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

2-Sadece Uzmanlık Alan Dersine yazılacak öğrenciler, MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNU doldurup danışman öğretim üyesine imzalatmadan sarat@sakarya.edu.tr adresine mail yolu ile gönderebilir. Ya da elden Enstitüye teslim edebilir.

3-Açılmayan ders yerine derse yazılmak isteyen Tezli Yüksek Lisans, Doktora ve II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri AÇILMAYAN DERS YERİNE DERSE YAZILMA FORMUNU doldurup danışman öğretim üyesine imzalatarak enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkat Etmesi Gerekenler

1-Ders seçimi yapmamış öğrenciler harç dekontu ile birlikte MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNU doldurarak sarat@sakarya.edu.tr  adresine mail atmaları gerekmektedir.

2-Açılmayan ders yerine derse yazılmak isteyen öğrenciler AÇILMAYAN DERS YERİNE DERSE YAZILMA FORMUNU doldurarak sarat@sakarya.edu.tr  adresine mail atmaları gerekmektedir.

Mazeretli Ders Kayıt Formu ve Açılmayan Ders Yerine Derse Yazılma formları ekte bulunmaktadır.

NOT: MAZERETLİ DERSE YAZILMA VE AÇILMAYAN DERS YERİNE DERSE YAZILMA İŞLEMLERİ 18 EYLÜL CUMA SAAT 17:00'DA BİTECEKTİR.