Betül Ademler Dilekçe Cevabı

Betül ADEMLER Dilekçe Cevabı

Sayın Betül ADEMLER; özel öğrenci statüsünde yapılan başvurular ilgili Anabilim Dalı Başkanlığının uygun görüşü doğrultusunda Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşmektedir. Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı 2012-2013 Eğitim öğretim yılı güz yarılı başvurularında özel şartlı öğrenci ile özel öğrenci ibarelerini yanlış yerde kullanmış ve puan sıralasında sehven hata yapıldığını bildirerek düzeltilen yeni yazı doğrultunda yine Anabilim Dalı Başkanlığının uygun görüşü doğrultusunda Enstitü Yönetim Kurulu kararında düzeltme yapılmış olup, kararın son hali geçerlidir. Ayrıca, Özel öğrenci kontenjanı, tezli yüksek lisans ve doktora programları için her yarıyıl iki öğrenci ile sınırlıdır. Bilgilerinize....