Webobisten Derse Yazılma İşlemi Yapmayan Öğrencilerin Dikkatine

WEBOBİSTEN DERSE YAZILMA İŞLEMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2012-2013 Bahar döneminde harç ücreti yatırdığı halde webobisten derse yazılamayan ve harç ücreti yatırmaması gerekirken webobiste harç ücerti yatırılmamıştır sebebi ile ders seçimi yapamayan tezli program ve MBA öğrencileri, sbe.sakarya.edu.tr adresinin gerekli formlar kısmındaki 23 nolu mazeretli ders kayıt formunu doldurup danışmanlarına imzalatarak harç ücretini ödediğinize dair makbuzu ile birlikte (sadece uzmanlık alan dersi ve proje dersine yazılacak öğrenciler hariç) Enstitü öğrenci işlerine ulaştırmaları ve uzaktan eğitim öğrencilerinin ise mazeretli ders kayıt formunu doldurup harç ücretini yatırdığınıza dair makbuz ile birlikte taratarak sarat@sakarya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.