2020-2021 Güz Dönemi Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Yabancı Uyruklu Öğrenci Listesi

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER
  1. Diploma veya mezuniyet belgesi (Türkçe Tercüme edilmiş)
  2. Not Döküm belgesi (Türkçe Tercüme edilmiş)
  3. Pasaport Öğrenim meşruhatlı giriş vizeli pasaport örneği
  4. Türkçe yeterlik belgesi (Var ise)
  5. Özgeçmiş (Doktora kayıtları için)
  6. Harç/Öğrenim Ücreti Dekontu (Güz Dönemi : 1670 TL )
Harç/Öğrenim Ücreti; kesin kayıt için evrak tesliminde size verilen referans numarası ile Sakarya Üniversitesi Kampüs Şubesi  T.C. İş Bankasına veya sanal post üzerinden yatırılacaktır.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
LİSANSÜSTÜ YABANCI UYRUKLU YEDEK ÖĞRENCİ KABUL TAKVİMİ

On-Line Kesin Kayıt Tarihi

20-21 Ekim 2020

Kabul Mektubu

20 Ekim 2020 tarihinden itibaren
http://yosbasvuru.sabis.sakarya.edu.tr web adresinden başvuru sürecinde kullanılan e-mail adresiniz ve şifreniz ile alabilirsiniz.

Yabancı uyruklu öğrenci kayıtlarımız online kayıt olarak yapılacak olup kayıt iki aşamadan oluşmaktadır.

1.Aşama (Belge ve Taahhüt)

Kayıtta başvuru sırasında yüklemiş olduğunuz belgeler önünüze gelecektir, eksik olan veya gerekli belgeleri sisteme yüklemeniz ve ilgili taahhütnameleri onaylamanız istenecektir.

Belgelerinizi yükledikten sonra kaydedip ilk aşamayı tamamlamış olacaksınız

Belgelerinizin onaylandığı veya reddedildiği bilgisini (Sebebi ile birlikte)  başvuru sisteminde görebileceksiniz ve tarafınıza e-mail ile bildirilecektir.

Belge yükleme işlemleri 21 Ekim 2020 saat 15:00 de sona erecek olup sistem belge yüklemeye kapanacaktır.

Kesin kayıt başvurunuz incelenip onaylandıktan sonra ödeme kısmına geçebileceksiniz.

2.Aşama (Öğrenim Ücreti Ödeme (1670 TL))

İlk aşama onaylandıktan sonra sisteme girip ödeme yapacağınız numara bilgisini alabileceksiniz.

*Türkiye dışında bulunanlar Sanal Pos aracılığıyla,

*Türkiye’de bulunanlar ise; İş  Bankası Şubelerinden YU Kimlik Numarası ile  İş  Bankası Veznelerinden veya

İş  Bankası Mobil Bankacılık ve İş Bankası İnternet Bankacılığından; Ödemeler – Fatura‐  Anında Fatura Ödeme‐Kurum Tipi‐  Üniversite– Kurum Adı‐Sakarya Üniversitesi Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti işlem basamaklarını takip ederek, T.C. Kimlik numarası ile program ücreti yatırılması gerekmektedir.

Ödemesini yapanlar ve öğrenim ücretinden muaf olanların kayıtları tamamlanmış olacaktır.

* Öğrenim ücretini ödemeyenlerin kesin kayıt başvuru işlemleri iptal edilecek ve kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

* 2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde eğitim online olarak yapılacaktır.

Sorularınız ve sorularınız için lütfen studyinsau@sakarya.edu.tr. İrtibata geçiniz.

1. YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ