2019-2020 Güz Yarıyılı Lisansüstü Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

2019-2020 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ MAZERETLİ DERSE YAZILMA DUYURUSU

2019-2020 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ MAZERETLİ DERSE YAZILMA

(24-27 EYLÜL)

* Derse yazılma işlemi yapmamış tezli yüksek lisans ve doktora öğrencileri ekte yer alan mazeretli ders kayıt formunu doldurup danışman öğretim üyesine imzalattıktan sonra Enstitüye teslim edebilir

* Uzmanlık alan dersi veya seminer dersine yazılmamış öğrenciler ekte bulunan mazeretli ders kayıt formu doldurup imzalı bir şekilde sbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile gönderebilirler.  (danışman imzasına gerek bulunmamaktadır)

* Derse yazılma işlemi yapmamış Uzaktan eğitim ve II. öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencileri ekte bulunan mazeretli ders kayıt formu doldurup imzalı bir şekilde sbe@sakarya.edu.tr adresine e-mail yolu ile gönderebilirler. (danışman imzasına gerek bulunmamaktadır)

NOT: Mazeretli ders kayıt formuna yazılacak derslerin açılmış olması gerekmektedir. Derslerin açılıp açılmadığı aşağıdaki linkten kontrol edilebilmektedir.