2018-2019 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Danışman Tercih İşlemleri

2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DANIŞMAN TERCİH İŞLEMLERİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI

ÖĞRENCİ DANIŞMAN TERCİHİ VE ÖĞRETİM ÜYESİ

ONAY İŞLEMLERİ TAKVİMİ

Sistem Üzerinden Öğrenci Danışman Tercih İşlemleri

26 Temmuz – 31 Temmuz 2018

Saat: 23:59

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yaptıran öğrencilerin 26 – 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında SABİS / Öğrenci Bilgi Sistemi / E-Enstitü / Danışman Tercih butonu seçildiğinde açılan Danışmanlar Listesinden üç tercih yapmaları gerekmektedir.

Yapılan tercih işlemleri neticesinde danışman atama işlemleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleştirilecek olup, 07 Eylül 2018 Cuma gününe kadar SABİS/ Öğrenci Bilgi Sistemine yansıtılacaktır.

NOT: Bilimsel Hazırlık programına kayıtlı öğrenciler danışman tercihi yapmayacaklardır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI DANIŞMAN ATAMA İŞLEMLERİ

2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıran öğrenciler danışman tercih işlemi yapmayacaklardır. Danışman atama işlemleri Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından gerçekleştirilecektir.

Anabilim Dalı Başkanlıkları tarafından yapılan danışman atama işlemleri Enstitü Yönetim Kurulu kararı ile netleştirilecek olup, 07 Eylül 2018 Cuma gününe kadar SABİS/ Öğrenci Bilgi Sistemine yansıtılacaktır.