M.batuhan Afacan'ın Dilekçesi

M.Batuhan AFACAN'ın dilekçesi

Enstitümüz bünyesinde Resim,Geleneksel Türk El Sanatları ve Seramik bölümü bulunmaktadır. Güzel Sanatlar Fakültesi ile Devlet Konservatuarı Yüksek Lisans programına başvurabilmek için adayların, EABD tarafından uygun görülen ve EYK tarafından kabul edilen bir lisans diplomasına sahip olması, (mezuniyet koşulları, başvuru döneminde internet sayfamızda ilan edilir) gerekir. Güzel Sanatlar Fakültesi ile Devlet Konservatuarı Tezli Yüksek Lisans programına öğrenci kabulünde başarı değerlendirme notu: Sanat Sınavının % 50'si, Lisans mezuniyet notunun %50\\\'si dikkate alınarak saptanır. İlgili Enstitü Anasanat Dalı (EASD) Başkanlığınca yapılacak Sanat Sınavı/Dosya Değerlendirmesi notu 100 üzerinden 50'nin altında olan adaylar başarısız sayılır. Her yıl ilgili programların EASD Başkanlıkları tarafından kabul şartları belirlenmektedir.