Cenk Çakır’ın Dilekçe Cevabı

Cenk ÇAKIR’ın Dilekçe Cevabı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne 23 Ocak 2013 tarihinde göndermiş olduğuz dilekçeniz incelenmiş olup, dilekçede belirtilen maddelere cevap aşağıda yer almaktadır. • Konu hakkında Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfasında http://www.sbe.sakarya.edu.tr/sayfa.php?pid=4 linkinde öğrencilerin port sayfasından giriş yapması gerektiği yazmaktadır. Bu durumu engellemek için yeni öğrencilere bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. • Bu dönem sanal ders programı akademik takvimin başlaması ile port sayfasında ilan edilecektir. • Sanal derslerde tahtanın yansıması sonucu yazılanların görülmemesi sorunu ilgili kişiye aktarılmıştır. • Ders içeriklerinin zamanında girilmesi için; Uzaktan Eğitim Programlarında İçerikler Örgün Yüksek Lisans Programlarında olduğu gibi haftalık olarak girilecektir. 14 Haftalık verinin ilk haftalarda girilmesi söz konusu değildir. Fakat ders içeriklerinin geç girilmemesi konusunda bölüm koordinatörlüğü uyarılmıştır. • Ders notları ders içeriğine yönelik olarak hazırlanacaktır. Konu hakkında Bölüm Koordinatörlüğüne uyarı yapılmıştır. • Bahar döneminde yapılacak olan final sınavlarından önce öğrencilere final sınavını kaç oturumda istedikleri sorulacak çoğunluğun isteğine göre sınav programı hazırlanacaktır. • SAUPORT sayfasında forumların cevaplandırılması hususunda ilgili asistan uyarılmıştır.