Mazeretli Derse Yazılma Duyurusu

MAZERETLİ DERSE YAZILMA DUYURUSU

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN; hiç derse yazılma işlemi yapmayan öğrenciler için yüksek lisans 5. ve üzeri dönem, doktora 9. ve üzeri döneminde olanlar banka dekontları ile birlikte  sbe.sakarya.edu.tr adresinde mevcut olan açılan açılmayan dersler listesine bakarak ekteki MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNA almak istediğiniz dersleri yazıp danışmanınıza imzalatarak 17-18 Eylül 2013 tarihleri arasında (danışman öğretim üyesi yoksa ilgili anabilim dalı başkanına imzalatılmalı)  ENSTİTÜYE teslim etmeleri halinde derse yazılma işleminiz gerçekleştirilecektir.UZAKTAN EĞİTİM VE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN; hiç derse yazılma işlemi yapmayan öğrenciler için sbe.sakarya.edu.tr adresinde mevcut olan açılan açılmayan dersler listesine bakarak ekteki MAZERETLİ DERS KAYIT FORMUNA almak istediğiniz dersleri yazıp ve banka dekontu ile birlikte 17-18 Eylül 2013 tarihleri arasında  kadiry@sakarya.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaştırdığınız takdirde derse yazılma işleminiz gerçekleştirilecektir.