Yüksek Lisans Doktora Programına Başvuran Öğrenci Adaylarının Dikkatine

YÜKSEK LİSANS DOKTORA PROGRAMINA BAŞVURAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

Doktora programına başvuran öğrenci adaylarının yazılı ve sözlü bilimsel değerlendirme sınavları 30.07.2013 saat 10:00'da ilgili FAKÜLTELERDE yapılacaktır. Ortadoğu Çalışmları Doktora programına bavuran öğrenci adayları yazılı ve sözlü bilimsel değerlendirme sınavına 30.07.2013 saat 10:00'da SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNDE gireceklerdir.Yüksek Lisans programına başvuran öğrenci adaylar sadece yazılı bilimsel değerlendirme sınavına, ilgili FAKÜLTELERDE ekli dosyadaki sınav takvimine göre gireceklerdir.Ortadoğu Çalışmları Yüksek Lisans programına bavuran öğrenci adayları yazılı bilimsel değerlendirme sınavına 31.07.2013 saat 16:00'da SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNDE gireceklerdir.Felsefe ve Din Bilimleri, Temel İslam Bilimleri ve İslam Tarihi ve Sanatları yüksek lisans ve doktora programına başvuran öğrenci adayları Adapazarı/Ozanlar mahallesinde bulunan İlahiyat fakültesinde sınava gireceklerdir. İlahiyat fakültesinin yerleşkesi Sakarya Üniversitesi Esentepe kampüsünde değildir.